Samenwerking

Corovum Advies BV

Corovum is een enthousiast adviesbureau binnen de civiele techniek. Corovum ondersteunt opdrachtgevers bij de realisatie van verschillende projecten op het gebied van ruimtelijke ordening en civiele techniek. Hierbij zijn wij beschikbaar in een rol als projectleider, adviseur of projectmanager. Naast de technische kennis binnen Corovum, heeft Corovum ervaring met integrale procesmatige benaderingen van projecten en de stakeholders zoals omwonenden en ondernemers.
Bezoek de website van Corovum.

corovum

 

 

 

civielextralogo

Civiel Extra Infra Projecten

Civiel Extra is een specialist op het gebied van de begeleiding van civiele opdrachten. De kernactiviteiten die Civiel Extra uitvoert zijn toezicht en directievoering. Hierin kan een tijdelijke of projectmatige oplossing geboden worden. Bij een projectmatige oplossing kan Civiel Extra uw project oppakken vanaf de aanbesteding tot en met de oplevering. Een flexibele ondersteuning en het belang van de klant staat altijd voorop bij Civiel Extra.
Bezoek de website van Civiel Extra.

 

 

PK Verkeersadvies Barendrecht

PKverkeersadvies is een adviesbureau met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verkeer en vervoer alsmede het inrichten van gebieden in de openbare ruimte. Werkzaamheden van PKverkeersadvies zijn onder ander bebording, verkeersbesluiten, verkeersonderzoek en verkeerstechnisch ontwerp. Praktische oplossingen en daadkracht staan bij PKverkeersadvies centraal. Op die manier proberen ze de opdrachtgever volledig te ontzorgen.
Bezoek de website van PK Verkeersadvies Barendrecht.

pkverkeersadvies

 

Keizerwaard

Keizerwaard is gespecialiseerd in werkzaamheden omtrent grond- weg-, riolering- en waterwerken. Binnen de branche staat Keizerwaard bekend om vakmanschap en betrokkenheid. Deze competenties zijn niet alleen van toepassing op de opdrachtgevers, maar ook op de omwonenden.
Bezoek de website van Keizerwaard.